Kasutasin..
7-8 värsket kartulit
õli või mõnda muud rasvainet
2 lillkapsast
250 g riivjuustu
400 g hakkliha
1 suur sibul
2 purustatud küüslauguküünt
1 muna
klaas piima
soola-pipart
tilli maitse järgi
Tükelda kartulid paksudeks viiludeks, pruunista kiirelt kuumas rasvas. Vala kartulid vormi, raputa üle soola ja natukese pipraga, ning sega.
Keeda lillkapsa õisikuid veidikese soolaga maitsestatud vees 2-3 minutit, et need oleks pisut pehmemad ja kurna.
Samal ajal, kui lillkapsas keeb, haki sibul ja prae väheses rasvas klaasjaks. Lisa sibulatele ka hakkliha, pruunista seda veidi ning maitsesta soola-pipraga. Lisa lillkapsad, riivjuust, küüslauk, hakitud till ja sibula-hakklihasegu kartulitele ja sega. Klopi muna veidi lahti, lisa piim ja ka veidi soola ning pipart.
Vala see vormi ning küpseta 180 kraadi juures kuni muna-piima segu on hüübinud..ning kartulid parajalt pehmed :)
No comments:
Post a Comment