Monday, March 10, 2014

Pestopasta kanafilee ja parmesaniga

Ma pole ikka päris pikka aega jõudnud ühtki toitu üles pildistada - olin pikalt kodulehe valmimisega hõivatud ( kellel huvi siis minge piiluge laurastrandberg.com ) ja lükkasin kõik muud tegevused selleks hetkeks pausi peale. Seega, et nüüd otsa uuesti lahti teha, siis postitan siia ühe tegelikult juba sügisel pildistatud retsepti mida pole siin jaganud. Kelle pesto meeldib siis pestopasta peaks ka väga hästi peale minema. Antud retsept on üsna toeaks, seega neil kel plaanis suveks saledaks saada, soovitan kodus mitte järele teha :) Ma ise kasutasin odrajahust pastat, kuid kasutada võib ükskõik millist pastasorti.








































100 g pestot
60 g rukkolat
2 kanafileed
parmesani
seedermänniseemned
2 dl koort
õli või muud rasvainet
soola-pipart

Keeda pasta vähese soolaga al´dente, samal ajal tükelda kana umbes 1 x 1 cm kuubikuteks ja pruunista kuumas rasvaines, maitsestades ka selle soola-pipraga. Pane pasta koos koorega potti, aja keema, sega sisse ka kanafilee ja pesto ning kuumuta veel mõned sekundid. Rukkola võid segada sisse enne serveerimist või raputada peale - siis ei "tõmba" see kokku :) Raputa peale veel seedermänniseemneid ja parmesani.

No comments:

Post a Comment