1,25kg tomateid
oliiviõli
Haki sibul, küüslauk, porru ja porgand ning hauta neid potis oliiviõlis keskmisel kuumusel umbes 10 minutit.
Tükelda tomatid, eemaldades neilt valged osad ning lisa need sibula-porru segule.
Hauta veel umbes 10 minutit kuni tomatitest vedelik eraldub ning lisa puljong, tomatipüree, loorberilehed, natuke soola ning pipart. Hauta nüüd veel umbes pool tundi madalal kuumusel. Eemalda loorberilehed ja püreeri supp.
Maitsesta veel veidikese palsamiäädikaga.
Serveeri mõne rohelise oksa ja/või riivitud suitsujuustuga.
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 keskmine porgand
paar peotäit porrulauku
3-4 spl tomatipüreed
1 tass köögiviljapuljongit
soola-pipart
2 loorberilehte
+ balsamicot & 150g suitsujuustu (või mozzarellat)
Tükelda tomatid, eemaldades neilt valged osad ning lisa need sibula-porru segule.
Hauta veel umbes 10 minutit kuni tomatitest vedelik eraldub ning lisa puljong, tomatipüree, loorberilehed, natuke soola ning pipart. Hauta nüüd veel umbes pool tundi madalal kuumusel. Eemalda loorberilehed ja püreeri supp.
Maitsesta veel veidikese palsamiäädikaga.
Serveeri mõne rohelise oksa ja/või riivitud suitsujuustuga.
No comments:
Post a Comment